25. - 29. 1. 2016

25.01.2016 16:51

Milé děti,

 

polovina školního roku je za námi. Tento týden si předáme výpis vysvědčení, ve kterém je v jedné známce zachycena celá vaše dlouhodobá práce. Jedna známka... a tolik úsilí za ní... O čem vlastně vypovídá? O tom, co umíte, jak jste se zlepšili, nebo o tom, že se vám nepovedlo několik písemek? Vy, já i Vaši rodiče přece víme, co se vám daří a kde jsou mezery, které je třeba rychle vyplnit. Je to jen na vás, zda se svou vlastní snahou a pílí naučíte UČIT SE - a o to právě jde. O tuto dovednost, která se vám v životě nikdy neztratí...

 

Ve středu se vydáme do lesa, ale pouze v případě, že nám bude počasí nakloněno. Jelikož se oteplilo, moc to na výpravu nevidím, ale raději budeme připraveni, než zaskočeni :) Takže boty s dobrou podrážkou a teplé oblečení je nezbytností :)

 

Během prázdnin máte ode mne za úkol nový záznam ve Čtenáři. A také jednu prosbu - buďte co nejvíce venku, užívejte si pohybu, slunce, vzduchu, bláta, zbytků sněhu, hor, nebo jen hřiště za panelákem. Věřím, že prázdniny nebudou vypadat takto:

 

 

Dávejte na sebe pozor a nebojte se změn.

Vaše Lucka

 

 

okénko pro rodiče

28. 1.    sběr papíru a hliníku

28. 1.    předání výpisu vysvědčení

1. - 5. 2.     jarní prázdniny

od druhého únorového týdne plavání

 

16. 2.     od 17:00    TŘÍDNÍ SCHŮZKY

 

A co doma???

DOMÁCÍ ÚKOLY
  •         během jarních prázdnin - záznam do Čtenáře

 

 

 

Děti mají povinnost vypracovat opravy ve školním sešitě z českého jazyka.
V případě nemoci si musí doplnit zápisy v přírodovědě, vlastivědě, geometrii (popřípadě českém jazyce).