15. - 19. února 2016

14.02.2016 21:15

Milé děti,

začalo nám nové pololetí a s ním došlo i ke změně rozvrhu. Nezapomeňte, prosím, že přírodovědu máme nyní v úterý. 

V pondělí za námi přijde milá návštěva, slečna Viki, která pro nás má opět připravené aktivity k prevenci sociálně patologických jevů.

Při běžném pohledu do většiny Vašich Čtenářů mě přepadl smutek - je jasné, že většina z Vás nečte dopisy, které Vám do Čtenáře při každém nahlédnutí vpisuji. Natož, abyste mi odpověděli. To už je na hranici slušnosti :( Navíc je vidět, že mnohdy si po sobě svůj zápis ani nepřečtete, často se objevují zbytečné chyby, které svědčí jen o lenosti pisatele použít pravopisná pravidla. Samozřejmě se nejedná o všechny Čtenáře a těší mě, že je dost těch z Vás, kteří si zápisky píší pro sebe a dokáží je použít k rozhovoru se mnou i rodiči. Těmto dětem patří mé velké díky :)

V úterý se budu těšit na Vaše rodiče.

Přeji krásný týden!

                        Vaše Lucka

 

P. S. V minulém týdnu jsme si do třídy nastěhovali partičku zlomků. Prosím, nedovolte jim, aby nám tito neposedové narušili naše klidné vody. Budou-li někomu činit obtíže, nechť se obrátí o pomoc s okolkovanou žádostí do dvou pracovních dnů k radě svých spolužáků ve skupině, případně přednese obsah své žádosti v kruhu. Lenoši přebírají plnou zodpověnost za své pozdější prohrané bitvy se zlomky. Protože každý jistě ví, že pokud si znepřátelíme přítele svého přítele, stanou se oba našimi nepříteli a znepříjemní nám život...

 

 

okénko pro rodiče

od druhého únorového týdne plavání

 

16. 2.     od 17:00    TŘÍDNÍ SCHŮZKY

 

A co doma???

DOMÁCÍ ÚKOLY
  •         pondělí 15. 2.     Čtenář + zlomky v učebnice matematiky a dokončení stránky v PS ČJ
  •         úterý     VLNA

 

 

 

Děti mají povinnost vypracovat opravy ve školním sešitě z českého jazyka.
V případě nemoci si musí doplnit zápisy v přírodovědě, vlastivědě, geometrii (popřípadě českém jazyce).